HeadlineSumedang

Warga Bungah, Polres Sumedang Ngayakeun SIM Keliling

SUMEDANG, TRIMEKAR – Warga Sumedang nu rek ngurus keun Surat Izin Mengemudi (SIM) kiwari bisa leuwih gampang jeung gancang, lantaran Polres Sumedang kiwari meunang bantuan hiji mobil SIM Keliling.

Eta mobil teh pikeun ngagampilkeun ngalayanan masyarakat nu rek ngurus SIM.

Kitu katerangan Kapolres Sumedang AKBP Hartoyo ka TRIMEKAR, Saptu (30/11).

Saterusna Kapolres ngeceskeun, mobil SIM Keliling baris ngalayanan masyarakat di unggal kacamatan ti poe Senen nepi ka Juma’ah. (ts/forkowas)***

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close