HeadlineSumedang

Haol Sataun Mantan Cabup, Alm. H. Tatang Sutarna

TRIMEKAR – Ratusan jamaah pangaosan minuhan Masjid Baiturahman, Desa Cisurat, Kacamatan Wado, Kabupaten Sunedang, dina raraga mendak taun (haol) sataun wapatna Dr. H. Tatang Sutarna, SH, MH, Saptu 18 Januari 2020.

Haol, pangemut ngemut sataun wapatna manten Cabup Sumedang dina Pilkada taun 2013, dieusi ku tausiyah jeung dzikir anu dipingpin ku ustadz kasohor, KH. Muhammagd Haryono.

H. Tatang Sutarna anu nalika jumenengna salaku pajabat di Kejaksaan Agung RI, wapat 18 Januari 2019 di Jakarta. (Tatang Sobana)***

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close