IMG-20191024-WA0081:

Atlet Paralayang Warga Cekoslowakia, Ngarasa Aman Jeung Tengtrem Aya di Sumedang

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

SUMEDANG, TRIMEKARFM.COM – Saurang atlet Paralayang urang nagara Cekoslowakia, Giv, ngarasakeun aya hal nu beda ti nu biasa biasa dina kajuaraan paralayang di Sumedang.

Manehna kacida pisan ngarasakeun ramena dina mangsa ngabuka acara sabaraha poe kaliwat.

“Kuring asa betah di Sumedang. Padumukna someah pisan, sopan tur karasa nyobat”, ceuk Giv basa ngobrol jeung wartawan TRIMEKARFM, poe kemis (24/10) nu kakara kaliwat.

Manehna nyebutkeun oge deuih, kaayaan (Venue-red) Batuadua jeung Toga beunang disebutkeun geus nyumponanan pasaratan. Ngan perkara angin, aya kalana tarik karasana.

“Angin gede aya kalana bisa ngajadikeun atlet hese turun”, pokna bari terus mere bongbolongan sangkan tempat start dibebenah sangkan genah jeung disaluyukeun kamana niupna angin.

Tapi sanajan kitu, ceuk Giv, mun ditilik sacara umum mah, anu patali jeung pasilitas oge kaamanan geus hade.

Manehna oge ngaharepkeun aya a website paralayang di Batudua jeung Toga, malahmandar atlet Paralayang sakuliahdunya nyaho ayana tempat paralayang di Sumedang. (ts/forkowas)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Wapres Lantik Pamong Praja Muda IPDN, Terapkan Prokes

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Rektor IPDN: Wisudawan Agar Mampu Wujudkan Tata Kelola Pemerintahan yang Baik

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

PPKM Darurat Level 4, Polisi Cek Pasar Tradisional

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Ribuan ASN Pemkot Bandung Pengajian, Minta Kemudahan Layani Publik Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Regional

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gandeng Muhammadiyah, Kapolri Sebut Bantu Percepatan Vaksinasi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN