/Pulisi di Sumedang Ngabagikeun Sarapan Ka Kaom Dhuafa

Pulisi di Sumedang Ngabagikeun Sarapan Ka Kaom Dhuafa

TRIMEKAR – Sahiji kagiatan maneuh nu dilaksanakeun ku Polres Sumedang ngabagikeun sarapan haratis pikeun kaom dhuafa, Jum’at 22 Nopember 2019.

Kagiatan dipingpin langsung ku Kapolres Sumedang, AKBP Hartoyo jeung Kasatlantas AKP Iim Abdurahim. (ts/forkowas)***