IMG_20191207_204631:

Balap Kuda di Desa Raharja Tanjungsari, Lumangsung Dua Poe

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

SUMEDANG, TRIMEKAR – Kajuaraan olahraga balap kuda marebutkeun piala Gupernur Jawa Barat, Ridwan Kamil, lumangsung dua poe, Saptu (7/12) jeung Minggu (8/12-2019).

Nyuplik warta KAPOL anu oge mangrupa mitra TRIMEKAR, eta kagiatan anu dilaksanakeun di lapang balap kuda Dusun Cikandangkeusal, Desa Raharja, Kacamatan Tanjungsari kacida loba nu lalajona.

Lian ti mawa barokah ekonomi pikeun masyarakat, oge eta wewengkon bakal jadi kasohor.

Lapang balap kuda anu legana 21 hektar teh, najan can rengse pangwangunana, tapi geus bisa digunakeun kagiatan lomba jeung ngabina atlet olahraga balap kuda.

Anggota Komisi III DPRD Kabupaten Sumedang anu oge politisi Partai Demokrat, Dede Mulyadi nyebutkeun, ku ayana lapang olahraga balap kuda ieu, diharepkeun bisa ngangkat potensi olahraga kuda di Indonesia. (ts)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Keluhan Forum Komunikasi Pariwisata Sumedang Direspon Bupati

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kapolri Tinjau Pelaksanaan Vaksinasi Massal di PT. Kahatex

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Operasi Yustisi, Personil Gabungan Masih Temukan Warga Langgar Prokes

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kebijakan Ganjil Genap, Cara Humanis Batasi Mobilitas Masyarakat

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Polres Sumedang Sisir Pengendara Tak Bermasker

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Regional

KPID Award Digelar 2 November 2021 Secara Virtual

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Dugaan Pelanggaran Pemenuhan Hak Pekerja Saat Pandemi, Pemkot Sidak Perusahaan

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Berikan ‘Kadeudeuh’ untuk Kafilah MTQ Jabar

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gandeng Muhammadiyah, Kapolri Sebut Bantu Percepatan Vaksinasi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS