IMG_20191207_154138:

Tb. Hasanuddin : Koppasum Diancokeun Pikeun Ngangkat Potensi Kacamatan Sukasari

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

SUMEDANG, TRIMEKAR – Ketua Umum PB Paguyuban Pasundan, Prof. Dr. H. M. Didi Turmudzi, M. Si, ngaresmikeun ngadegna Koperasi Paguyuban Pasundan Sumedang (Koppasum), poe Saptu 7 Desember 2019 di Desa/Kacamatan Sukasari.

Dewan Pangaping Paguyuban Pasundan, Tb. Hasanuddin nyebutkeun, teu nyalahan ieu Koperasi diadegkeun di wewengkon Kacamatan Sukasari.

Sabab, loba potensi di ieu daerah nu baris kaangkat ku ayana ieu kacamatan saamparan jeung jalan Tol.

“Ngan ku lantaran ukur kaliwatan, nya warga masyarakatna kudu motekar dina perkara nyiar kipayah,” ceuk Tb. Hasanuddin.

Di ieu wewengkon teh geus rea potensi nu geus meunang molah, di antarana wae kopi Manglayang nu geus kasohor. Kari molesna sing hade.

“Sim kuring saparakanca, boga karep hayang ngangkat potensi nu aya di Sukasari. Kari pangurus koperasina we siap,” Tb. Hasanuddin nandeskeun.

Kahareupna, pikeun pangurus koperasi baris diayakeun latihan – latihan jeung bimtek.

Malah karang taruna oge baris sina meta. Ku kituna kudu tatan tatan ti kiwari keneh.

Acara ngaresmikeun Koppasum diluuhan ku Sekretaris Menteri UMKM, Prof. Dr. Ruli, Dewan Pangaping Paguyuban Pasundan, May. Jen TNI (Purn) Dr. H. Tb. Hasanuddin, SE, MM, Ketua Paguyuban Pasundan Kabupaten Sumedang Asep Kurnia, SH, MH jeung para tamu ondangan. (ts/forkowas)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Wapres Lantik Pamong Praja Muda IPDN, Terapkan Prokes

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Rektor IPDN: Wisudawan Agar Mampu Wujudkan Tata Kelola Pemerintahan yang Baik

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

PPKM Darurat Level 4, Polisi Cek Pasar Tradisional

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Ribuan ASN Pemkot Bandung Pengajian, Minta Kemudahan Layani Publik Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Regional

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gandeng Muhammadiyah, Kapolri Sebut Bantu Percepatan Vaksinasi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN