IMG-20191218-WA0094:

Pemkab Sumedang Taki-Taki Nyanghareupan Rupa Rupa Kamungkinan Dina Mapag Nataru

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

SUMEDANG, TRIMEKAR – Pamarentah Kabupaten Sumedang, ti kiwari geus taki – taki nyanghareupan rupa-rupa kamungkinan anu teu dipiharep dina mapag natal jeung taun baru.

Ti mimiti nyiapkeun jeung nyadiakeun bahan poko bubutuh masyarakat nepi keun ka nyiptakeun sangkan kaayaan kaamanan jeung katartiban karasa ayem tengtrem.

Kitu diantarana anu ditepikeun ku Sekretaris Daerah Kabupaten Sumedang, Herman Suryatman, dina acara jumpa pers di kantor sekretariat Media CenterPemkab Sumedang, nu lumangsung Rebo pasosore 18 Desember 2019.

“Sim kuring gaduh kayakinanan, insyaallah pikeun bahan poko anu dibutuhkeun ku masyarakat dina mayunan natal sareng taun baru teh aman,” ceuk sekda nandeskeun.
Malah mah, hahargaan bahan poko bisa disebutkeun masih normal taya kajadian hahargaan nerekel pisan.

Lian ti ngajaga sangkan bahan poko pangabutuh masyarakat kacumponan, oge Pamarentah Kabupaten Sumedang babarengan jeung TNI, Polri oge instansi anu aya patalina jeung kaamanan tur katartiban, tetep waspada nyanghareupan rupa rupa kamungkinan anu ngancam kaayaan Kamtibnas dina raraga nyanghareupan natal jeung taun baru. (ts/forkowas)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Tekan Kasus Covid-19, Aturan Kendaraan Pelat Ganjil dan Genap Berlaku di Sumedang

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kelompok Tani Hutan, Berbagi Saat Pandemi dengan Yatim Piatu

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Regional

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gubernur Jabar Salurkan Bantuan untuk Warga Tak Terdaftar Bansos

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Kang Uu: Pemprov Berupaya Penuhi Intensif Nakes di Jabar

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS