IMG_20191220_092446:

TB. Hasanuddin : Pasualan Jatigede Rengse Taun 2020, Geus Dikomunikasikeun ka Pusat

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

SUMEDANG, TRIMEKAR – TB. Hasanuddin anggota DPR RI, luyu jeung prosedur nu aya, geus menta atawa meredih ka Kementerian Pekerjaan Umum dan Perumahan Rakyat (PUPR), sangkan buru-buru ngarengsekeun perkara – perkara anu aya patalina jeung pasualan sosial (dampak sosial), balukar diwanguna dam Jatigede.

“Slotna” geus dibuka tur geus dikomunikasikeun. Kikituna, luyu jeung hak para OTD, anggaran ganti rugi bakal turun dina taun 2020.

“Sim kuring geus menta ka Pusat, sangkan dina periode ieu, rupa – rupa pasualan boh perkara ganti rugi jeung perkara sejenna, anu mangrupa hak OTD anu balukar diwanguna Jatigede, bisa direngsekeun sagemlengna. Pusat geus nyatujuan.

Patali jeung hal eta, TB Hasanuddin ngaharepkeun sangkan anggota DPRD Sumedang di eta Dapil (Jatigede) gesat gesut nyusun Tim pikeun ngayakeun sawala jeung OTD.

“Lamun tos divalidasi tur nyatana bener, saterusna hak OTD bakal dibikeun sakumaha nu dijangjikeun ku pamarentah.

Ceuk TB. Hasanuddin keneh, kiwari geus aya kacindekan (putusan) pangadilan ngeunaan ganti rugi pikeun 431 urang warga OTD anu pangajina nepi ka Rp. 41,7 miliar. (ts/forkowas)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Keluhan Forum Komunikasi Pariwisata Sumedang Direspon Bupati

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kapolri Tinjau Pelaksanaan Vaksinasi Massal di PT. Kahatex

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Operasi Yustisi, Personil Gabungan Masih Temukan Warga Langgar Prokes

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kebijakan Ganjil Genap, Cara Humanis Batasi Mobilitas Masyarakat

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Polres Sumedang Sisir Pengendara Tak Bermasker

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Regional

KPID Award Digelar 2 November 2021 Secara Virtual

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Dugaan Pelanggaran Pemenuhan Hak Pekerja Saat Pandemi, Pemkot Sidak Perusahaan

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Berikan ‘Kadeudeuh’ untuk Kafilah MTQ Jabar

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gandeng Muhammadiyah, Kapolri Sebut Bantu Percepatan Vaksinasi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS