IMG_20200118_184428:

DPRD Sumedang, Saba Desa Munggaran di Sukawening Sumedang

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

TRIMEKAR – Dewan Perwakilan Rakyat Daerah (DPRD) Kabupaten Sumedang, poe Saptu pasosore, 18 Januari 2020, ngalaksanakeun kagiatan Saba Desa anu munggaran di Desa Sukawening, Kacamatan Ganeas.

Rombongan DPRD anu kacatet hadir dina eta kagiatan 34 urang teh ditarima ku Camat Ganeas, Iman Kardiman anu oge ditungkulan ku Kades Sukawening, Karman.

Program saba desa DPRD Kabupaten Sumedang baris lumangsung dua bulan sakali, ti mimiti Daerah Pemilihan (Dapil) Sumedang I nepi ka Dapil VI.

Kagiatan anu dihadiran ku masyarakat Desa Sukawening anu lolobana kaom ibu teh, lian ti pikeun ngawanohkeun kumna pingpinan jeung anggita DPRD mangsa gawe 2019 – 2024,oge dina raraga ngawangun komunikasi antara rayat jeung wakilna, malahmandar para anggota DPRD apal kana program jeung harepan masyarakat di saban Dapil.

“Ku tepangna sim kuring saparakanca ti DPRD sareng warga masyarakat di dieu, mudah mudahan kapayuna urang tiasa silih simbeuhan emutan (sharing) kanggo kamajuan pangwangunan di ieu daerah”, ceuk Wakil Ketua DPRD Sumedang, Titus Diah, sabada ngawanohkeun para wakil rayat nu ngajejer minuhan rohangan bale desa.

Rengse pagempungan, pikeun leuwih ngaraketkeun antara rayat jeung wakilna, kagiatan saba desa dipungkas ku maen bal di lapang Sukawening. (Tatang Sobana)***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Rektor IPDN: Wisudawan Agar Mampu Wujudkan Tata Kelola Pemerintahan yang Baik

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

PPKM Darurat Level 4, Polisi Cek Pasar Tradisional

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Ribuan ASN Pemkot Bandung Pengajian, Minta Kemudahan Layani Publik Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Polres Sumedang Terima Bantuan Kasur Lantai, untuk Personil yang Isoman

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Regional

ASN Pemkot Bandung, Salurkan Ribuan Paket Sembako

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gandeng Muhammadiyah, Kapolri Sebut Bantu Percepatan Vaksinasi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN