IMG-20200118-WA0116:

Ngamumule Seni Budaya Sunda, Dewan Kebudayaan Sumedang Nga-Apresiasi Tarekah Radio Trimekar FM

TERBIT: REPORTER: EDITOR:

TRIMEKAR – Dewan Kebudayaan Sumedang (DKS) ngarasa reueus tur nga-apresiasi pisan kana alpukah jeung tarekah Radio Trimekar FM Wado Sumedang.

Ti mimiti ngadeg taun 2013 nepi ka kiwari panceg dina pamadegan pikeun ngalanggengkeun oge mekarkeun seni budaya Sunda.

“Ku perantawisan media Radio Trimekar FM, anu program – program siaranana seueur ngajomantarakeun acara seni budaya Sunda, mangrupi tarekah luar biasa dina raraga mancegkeun Sumedang Puseur Budaya Sunda,” ceuk Tatang Sobana, Sekretaris Umum Dewan Kebudayaan Sumedang, basa anjangsono ka pupuhu tur rengrengan Radio Trimekar FM, Saptu kamari.

Ceuk Apih Tatang kitu sebutan sapopoena, ngamemule seni budaya Sunda dialam kasajagatan kiwari lain perkara hampang jeung gampang, tapi mangrupa pancen gawe anu luar biasa.

“Payus pisan saupami sim kuring kalayan asmana DKS reueus tur teu handap-handap pangajen ka Trimekar FM,” Apih Tatang nandeskeun bari nyebutkeun, inget ka Trimekar pasti inget kana siaran wayang golekna. (Opah Aziz )***

Sumber Berita: Radio Trimekar 93,9 MHz
Berita Terbaru

Tekan Kasus Covid-19, Aturan Kendaraan Pelat Ganjil dan Genap Berlaku di Sumedang

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Kelompok Tani Hutan, Berbagi Saat Pandemi dengan Yatim Piatu

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Regional

Denda Pelanggaran PPKM Darurat di Garut Lebih dari 100 Juta

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

KAHMI Jabar-ACT Berbagi Saat Pandemi

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Gubernur Bagikan Bantuan kepada Warga Terdampak PPKM, di Kab. Bogor dan Cianjur

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: ADMIN

Gubernur Jabar Salurkan Bantuan untuk Warga Tak Terdaftar Bansos

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS

Kang Uu: Pemprov Berupaya Penuhi Intensif Nakes di Jabar

TERBIT: REPORTER: ADMIN EDITOR: FORKOWAS