/PSBB H+11, Punten, Wayahna, Sanes Urang Sumedang Teu Tiasa Lebet

PSBB H+11, Punten, Wayahna, Sanes Urang Sumedang Teu Tiasa Lebet

Bewara Foto:

Banyak kendaraan yang di putar balikan arah, karena melanggar aturan PSBB Sumedang, oleh Petugas Check Point Kewilayahan Pelaksaanaan PSBB Kecamatan Jatinangor, Sabtu (2/5).

Ini kata petugas, “punten wayahna sanes urang Sumedang mah ku ayeuna teu kenging lebet heula”.

Laporan: Enceng S

TAGS: